Home
Boeken
Forum
Gastenboek
Contactformulier
Sitemap

Vandaag niet ... schat! (oktober 2008)
Afgenomen libido:wat kun je er aan doen?

Volgens een recent gehouden Brits onderzoek is het een feit: 54% van alle gehuwde vrouwen leiden in meer of mindere mate aan libidoverlies.

Verlies van libido ontstaat meestal niet van de ene dag op de andere; het sluipt een relatie binnen als een dief in de nacht. Om een verminderde libido te herstellen zou je om te beginnen moeten begrijpen wanneer en waarom het begonnen is. 

Dit boekje maakt veel duidelijk en zal het nodige inzicht geven om het probleem niet alleen te kunnen begrijpen maar ook op te kunnen lossen. 

Vermindering van libido is niet onomkeerbaar; het is een stukje levenskracht wat nog altijd ergens verborgen zit - je hoeft alleen maar te weten waar je moet zoeken.

 

Bestel nu het boek! 
Vandaag niet, schat...! Afgenomen libido: wat kun je er aan doen?
4,95 euro

 

En toen ... gebeurde er een wonder
 

 

Dit boek bevat ontroerende verhalen van mensen die een wonder hebben ervaren.

Verwonder je onder andere over een reïncarnatie verhaal, waaruit blijkt dat we misschien wel een herkansing krijgen als we het niet helemaal goed doen in dit leven.

Of lees het wonderljike verhaal over een vader die zijn dochter troost en door het rouwproces heen helpt, 36 jaar na zijn overlijden.

Lees ook het verhaal over een droom waarin een overspannen jonge moeder het levensboek van haar baby te zien krijgt en daardoor het vertrouwen dat zij werkelijk in staat is om haar kind op te voeden.

 

Nieuwsgierig geworden? Bestel nu het boek!
En toen ... gebeurde er een wonder
4,95 euro

 

 

 

Top